ready or not

Ellen kjeder seg. Ellen vil sove. Ellen er nemlig trøtt. Ellen gleder seg til i morgen. Ellen er lei av å skrive "Ellen" i starten av hver setning. Ellen slutter derfor nå.

I dag var det fotballturnering på skolen, fordi vi ikke hadde noe annet å finne på, i og med at vi ikke har bøker. Fordi i morgen er nemlig siste skoledag, før helvete bryter løs. Neida, sommerferien blir bra den. Gleder meg. SKAL SOVE MYE, siden jeg har sovi en time hver dag den siste uka, har vært så sliten og trøtt. Kommer til å halshugge den personen som vekker meg 07 på morgnen hvis vi skal noe, søren heller, det er ferie. Den skal brukes opp i senga.

Istad fant jeg bilde av meg og storebror fra da jeg var bitteliten baby:

Søte much? Yes.

Se så lite bamser jeg har.....egentlig ikke. Har 3 søppelsekker til eller noe på loftet, jeg samler.


Brillene bruker jeg på bilde over, de er fra jeg var fire år gammel. Har tatt vare på dem, for minnenes skyld. Forresten så er bilde av meg et bilde av et bilde som er tatt med mobilkamera, om du skjønte noe av det?

Har du noe fra da du var liten?
Liker du bamser?


Promise me.

3 kommentarer

Karoline

17.jun.2010 kl.20:47

AWWW, søte bilder *W*. OG AWESOME BRILLER DAA!! O__O. Og jeg liker bamser :3. Spesielt Eirik kosebamsen min <33

Karoline

17.jun.2010 kl.21:50

sv: jaa, fine blod <3333333333

sv2: Jeg synes brillene dine var shit kule jeg, sånn srlsy O___o. KJÆRESTEBAMSEEEERR <3 OMENOM.

Karoline

17.jun.2010 kl.21:51

sv3: jaaa, jeg er snill jente <3 pappa hadde aldri blitt ferdig visst jeg ikke var meeed <33333333 haha, tuller, pappa var flinkest :C

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits