La oss late som

FØRST: HVA FAEN HAR SKJEDD MED BILDEFREMVISNINGEN PÅ BLOGG.NO? ER DE MENINGA AT DE SKAL SKREMME LIVET AV MEG OG DUKKE OPP SÅNN FADE-IN OPPLEGG PÅ BLOGGENE? ARG, DET SKREMMER MEG. *SUTRE*....*ferdig*

I dag har jeg vært syk, på grunn av sinnsyke magesmerter. Siden jeg er jente, og må slite med slikt hver måned.. (TENK!) Jeg tok en Ibux og ikke før etter en time begynte den å funke. Også har jeg sovet mye, og snakket mye med Helene og Alex på telefonen. Hehe. Det er koslig å få telefon når man er syk. Mens smertene drepte meg langsomt innenfra, lagde jeg meg popcorn og nudler som var min frokost, omnomnom. SÅ SUNT.

sykt ansikt uten munn

Også har jeg kjøpt sjokolade som jeg skal trøstespise fordi jeg har hatt det fælt i dag. NEW ENERGY OG STRATOSBAR(IKKE SÅNN STOR, BARE LITEN!!!).

Og siden jeg ikke gidder å blogge flere ganger i dag, så skal dere få outfiten min i dag her med en gang:

(MERK: Laffen i bakgrunnen bilde 2)
SYKEKLÆR: PYSJ BUKSE OG SINGLET <3 OG SELVFØLGELIG EN DYNE TULLA RUNDT MEG I HELE DAG.


Wanna play a game?

5 kommentarer

Lise Olsen

14.jun.2010 kl.20:00

Fin blogg du har :-)

graceful

14.jun.2010 kl.20:10

god bedring'a søta.

Matilde

14.jun.2010 kl.20:13

God bedring! :)

Hvilket kamera har du?

ellen

14.jun.2010 kl.20:28

Matilde: (svarer her siden bloggen din eksiterer ikke lengre) Takk! .. Jeg låner kjæresten til mamma sitt Canon EOS 450D.

Catha

15.jun.2010 kl.16:25

Takk at det er flere som ble liredde for den bilde fade-in tingen x) og ikke fult så takk at det er fler som er syk som meg =( Vi vil bli friske!!

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits