Helene

Hvor skal jeg egentlig begynne? Det er så mye fantastisk å si om deg. Du er det søteste vesnet jeg noen gang har sett, jeg tuller ikke. Noe søtere enn deg, finnes ikke. Jeg må være den heldigste jenta i verden, har verdens beste, nydligste, søteste, snilleste, peneste, fineste, vakreste kjæreste. Du er så herlig, jeg elsker deg virkelig. Jeg kunne ikke bedt om mer. Hvert sekund tenker jeg på deg, hvor heldig jeg er. Jeg har lyst til å være med deg hele tiden, holde rundt deg å bare tenke på at du er min, jeg er din, at vi er hverandres. At ingen andre skal ta deg fra meg, at du skal være min og bare min. Jeg var så sjenert første gangen vi møttes, det var helt uvirkelig å virkelig ha deg foran meg. Jeg hadde vært forelsket i deg en veldig lang stund før vi begynte å prate igjen. Jeg ble så glad når jeg fikk opp kontakten med deg igjen, det var så deilig å endelig kunne prate med deg igjen. Skulle ønske du kunne være sammen med meg hele tiden, ligge i sengen sammen meg med, så jeg kan holde rundt deg om natten mens vi sover. Det er en så fin følelse. Du gir meg kribling i magen og hver gang jeg ser på deg, så vil jeg ikke slutte å se på deg, du er så pen. Du får meg til å smile. Tanken på at du også elsker meg, er virkelig en tanke jeg liker å tenke. Helene, jenta mi, du er det beste jeg har i livet nå, jeg elsker deg, det må du aldri glemme.


Hvert sekund med deg, er som en drøm.


Before, I could only see you in my dreams, and now you're standing right in front of me. ♥

5 kommentarer

Karoline

14.jun.2010 kl.00:13

*orker ikke lese nå*

sv: det skjedde for.. øøh.. det var før jul.. jeg er som et barn.. i huet

graceful

14.jun.2010 kl.18:06

<3
sv: 4-, det er bra. Den vanligste karakteren i akkurat matte er jo 3. Liksom, jeg sier at det du får er bra. Fordi det er det. Men jeg har for høye forventinger til meg selv, som gjør at jeg ikke synes det jeg selv gjør er bra. Men det andre gjør, det er liksom bra. Det er så merkelig. You should be proud of yourself, søta. Alt du gjør.

Marlene S.

14.jun.2010 kl.18:53

Er det deg på bilde?:) Isåfall så var du veldig pen!

graceful

14.jun.2010 kl.19:18

sv: haha, ja, sånn er det med meg og. jeg har store forhåpninger og forventinger, og er litt optimistisk. men så får jeg det tilbake, og så er det ikke bra nok. huff.
<3

Marlene S.

14.jun.2010 kl.19:24

Sv: Sykt pen hun var da:)

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits